Dům zdarma nemá žádné zájemce

Darují dům o rozloze 200 čtverečních, ale nikdo ho nechce

darují dům - mystika
ilustrační foto

Dům se čtyřmi ložnicemi ve státě Louisiana (USA) byl postaven ve 30. letech. Jeho vlastníci se ho chtějí za každou cenu zbavit, a tak dům nabízejí zdarma. Nikdo však nejeví zájem.


 

Dawn Vallot DeClout, členka rodiny, jíž dům připadá, tvrdí, že dům je posedlý duchem prababičky Adele, která jej obývala až do své smrti.

Přemisťuje v kuchyni hrnce

„Věříme, že Adelin duch je v domě. Žila 90 let a neustále se pohybovala v kuchyni u hrnců. Byla tím známá. Tu a tam jsme slyšeli někoho, jak bouchá do hrnců, i když v kuchyni nikdo nebyl, “ řekla Dawn, která se v osmdesátých letech z domu odstěhovala.

Dům převzala realitní makléřka Sylvia McLainová, která na Facebooku oznámila, že se dům nabízí zdarma, ovšem za podmínky, že bude dům přesunut na jiný pozemek a na náklady nového majitele. Rodina má totiž v úmyslu na tomto pozemku postavit nový dům.

Sylvia připouští, že slýchá strašidelné příběhy, ale stále doufá, že někdo bude chtít dům převzít. Doposud měla jednu nabídku, ale kupující změnil názor, když se dozvěděl, že přemístění domu by ho stálo asi 557 000 dolarů. Osobně si myslí, že tyto náklady by se mohly snížit až na polovinu, pokud by se dvoupodlažní dům o rozloze 223 metrů čtverečních přemístil někam blíže.

Ale jak píše Mirror, tento dům, kvůli jeho údajné kletbě, nikdo z místních nechce.


zdroj: Index.hr

 

 

Copyright © 2020–2023 anipiip.com | Designed by Webycrea & Comkli.com