Uřízl matce hlavu a poté ji vařil v hrnci

 

 

Rozřezal své rodiče a uvařil matce hlavu, nyní žádá o popravu

 


Policie okresu Knox věří, že Joel Guy (61) a jeho manželka Lisu Guy (55) byli zabiti někdy mezi 25. a 26. listopadem 2016. Jejich těla byla nalezena rozřezaná a některé části byly uloženy v plastových nádobách a ponořené do kyseliny. Policie našla hlavu matky i v hrnci na sporáku.


Obžalovaný Američan Joel Guy Jr. (32), který údajně rozřezal své rodiče a uvařil hlavu své matky, u soudu v Knoxville v Tennessee požaduje svou popravu v případě, že bude shledán vinným.

 

„V případě, že budu shledán vinným z vraždy prvního stupně, poskytnu soudu svobodu, aby mě odsoudil na smrt nebo na doživotí bez možnosti propuštění.“

 

Joela a Lisu Guy měl syn zavraždit v jejich vlastním již domě roku 2016. Trestní soud ale tento týden obdržel dva návrhy od samotného obžalovaného, ​​aby ho odsoudil k trestu smrti v případě, že jej soud uzná vinným. Navzdory žádosti o popravu se Guy Jr. však k onomu trestnému činu dosud nepřiznal.

 

 

Prý už ho nechtěli financovat

Detektiv Jeremy McCord, který vedl vyšetřování této dvojnásobné vraždy, v roce 2018 uvedl, že to byla jeho nejděsivější zkušenost za celý jeho život. Krev byla prý na stěnách i na podlaze.

Podle státních zástupců zavraždění několik dní před vraždou řekli, že nebudou syna dále finančně podporovat. Obžalovaný v té době žil v Baton Rouge v Louisianě, ale na Den díkůvzdání pobýval u svých rodičů, kteří byli den nebo dva poté zabiti.

zdroj: The Sun / YouTube / COMKLI.COM

 

Copyright © 2020–2023 anipiip.com | Designed by Webycrea & Comkli.com