Tchyně podle horoskopu – jaká je ta vaše?

Tchyně podle horoskopu

Tchyně v horoskopu: Panny kritizují a Lev musí mít vždy pravdu

Tchyně ve znamení Blíženců ví, jak vás pobavit a rozesmát. Pokud je ve znamení Štíra, nic před ní neskrývejte, protože dokonale přečte každou vaši skrytou myšlenku nebo záměr.

 

Beran – Musíte s ní mít dobré nervy

V její povaze není žádná zlovolnost, takže jí můžete snadněji odpustit i to, že někdy postrádá takt. Může být velmi tvrdohlavá a ráda si stěžuje, takže je těžké ji přesvědčit, že se v něčem mýlí. Je energická a snadno vzplane, ale naštěstí to netrvá dlouho. Váš vztah s ní nebude nic jiného než mírumilovný. Je to energická a bojovná žena, která nikdy nenechá nikoho mluvit proti vám. Vezme vás pod svou ochranu a bude vás hlídat. Ocení vaši přímočarost, protože sama je taková, takže neváhejte si s ní upřímně promluvit. Rychle si všimne všech vašich nedostatků, na které vás upozorní pro vaše dobro, ale buďte opatrní, pokud začnete ukazovat na její – udělejte to s taktem a dávkou humoru. Je přímá a čestná a vždy přizná, že udělala něco špatně. Ale zároveň je velmi urážlivá, takže musíte mít dobré nervy a být k ní shovívavý.

 

Býk – bude vědět, jak vás uklidnit a poradit

Neexistuje tvrdohlavější a vytrvalejší osoba než ona. Dodržuje slovo a slib, nemění své zvyky a hlídá si, co vlastní. Jakmile vstoupíte do jejího domova, bude jí trvat dlouho, než se vám přizpůsobí, stejně jako vy jí. Ale jakmile si získáte její srdce, budete v ní mít velkou pomoc a podporu. Nikdo jako ona nebude vědět, jak vás dobře utěšit, když máte potíže, anebo poradit, když to budete potřebovat. Může žárlit na to, že s vámi sdílí svého syna nebo dceru, ale nikdy to otevřeně nepřizná. Často vás naštve její přílišná tvrdohlavost a staromódní rady. Poradí vám se vším, co vás bude nepopsatelně obtěžovat, ale když potřebujete její pomoc, bude nejšťastnější, že vám může pomoci. Pokud jste nemocní, bude se o vás starat, jako byste byli jejím dítětem.

 

Blíženci – nepostradatelná při hlídání dětí

Tchyně  tohoto znamení bude vědět, jak vás pobavit a rozesmát. S ní se nikdy nebudete nudit, ale musíte počítat s její povrchností a nedůsledností. Často je rozptýlena na sto stranách, takže snadno zapomene, co slíbila nebo co měla dělat. Je pravda, že se příliš nezajímá o detaily, ale nikdo jako ona nedokáže tak rychle a přesně posoudit, na čem ve věci záleží. Dokáže však velmi tvrdě klábosit o svých sousedech a přátelích a ani vy nebudete ušetřeni. Ráda všude strká nos, takže se vás bude ptát na to, co jste vařili, nebo vám poradí, aniž byste ji požádali. Je směrována do vašeho života do nejmenších detailů, které vás mohou unavit. Bude ale nepostradatelná při hlídání dětí, s nimiž se umí bavit jen ona – hravá jako malé dítě.

 

Rak – dodržuje rodinné a tradiční hodnoty

Je srdečná a laskavá, takže mnoho snach bude v ní mít další matku. Ujistí se, že máte vždy teplý oběd, když přijdete domů unavení z práce, o děti bude postaráno a dům bude skvěle čistý. Bude vás chránit a nikdy vám nedovolí, aby o vás někdo klebetil. Ale nic jí nezabrání prokopat váš život – chce vědět všechno a je až únavná radami a zásahy do vašeho života. Je velmi oddaná své rodině a tradičním hodnotám, takže se budete muset vyrovnat s tím, že některé z jejích životních návyků a pravidel se stanou i vašimi. Dejte si pozor na její citlivost – pokud se naštve, může být celé dny zticha. A nikdy neříkejte nic proti jejímu synovi nebo dceři – jsou pro ni posvátní!

 

Lev – velkorysá, ale velmi pyšná a ješitná

Tchyně tohoto znamení vás bude mít na první pohled ráda, protože její optimismus a srdečnost jsou až nakažlivé. Celý dům bude naplněn její pozitivní energií a hlasitým smíchem. Povzbudí vás a podpoří, když se vám něco nepodaří a bude často vaší skutečnou duševní podporou. Dá vám vše, co má, ale nehrajte si s její ješitností a hrdostí. Budete to muset projít mnoha způsoby, což vás bude stát nervy a trpělivost. Ráda má ve všem pravdu – i když ne. Jakmile narušíte její důvěru, bude jí trvat dlouho, než vám odpustí. Ráda přijímá komplimenty, takže na tom nešetřete, ale ani to nepřehánějte, protože to prohlédne, až nebudete upřímní. Nepomlouvejte ji za jejími zády, protože když to zjistí, nebude k vám vůbec laskavá.

 

Panna – Často si stěžuje a kritizuje

Očekává od vás pořádek a pečlivost, protože tchyně tohoto znamení je žena, která je mimořádně čistotná. Půjde za vámi a ukáže prstem na špinavé části bytu a také si bude stěžovat na to, jak vaříte, čistíte nebo se oblékáte. Často dokáže být příliš kritická a malicherná. Neustále popichuje a stěžuje si, ale pravdou je, že chce jen pomoci, poukázat na chyby a naučit vás pro vaše osobní dobro a dobře vám poradit. Nenechte se zmást jejím občas chladným chováním – když potřebujete pomoc, objeví se jako první, a když potřebujete vyřešit problém, ohromí vás svou logikou a moudrostí. Počítejte však s její obtížnou a často depresivní povahou – je těžké ji potěšit, ale pokud jí dáte lásku a povzbuzení, oplatí vám to dvakrát.

 

Váhy – milují komplimenty a pěkné dárky

Tchyně tohoto znamení vás jistě budou hýčkat. Bude vědět, jak vás potěšit všemi způsoby, ale také si dá dostatek času, aby vás lépe poznala. Bude přesně vědět, kde máte slabinu, a ve chvílích nesouhlasu to použijí jako svoji nejsilnější zbraň proti vám. Nezlobte se na ni a nebuďte vůči ní arogantní. Nemá ráda hádky a ostrá slova, takže s ní vždycky mluvte vstřícně a nezvyšujte hlas. Možná by vás její nerozhodnost obtěžovala, ale neobviňujte ji z toho – potřebuje jen trochu více času na zvážení všech aspektů problému. Je veselá a společenská, takže si můžete být jisti, že proti vaší společnosti nebude nic namítat,  dokonce do vaší společnosti zapadne. Miluje komplimenty a dárky, krásné květiny a kosmetiku, takže na ní nešetřete, když ji chcete potěšit.

 

Štír – zná všechny vaše slabosti

Je ostrá a přímá, ale není hrubá, což neznamená, že se jí nemůže stát. Pokud se jí něco nelíbí, řekne vám to, bez ohledu na to, jak moc to zabolí. Nemá ráda pomluvy, drby a plýtvání časem, takže vám ihned sdělí, že s vámi chce mít upřímný a otevřený vztah. Nic před ní neskrývejte, protože dokonale přečte každou vaši skrytou myšlenku nebo záměr. Je velmi obětavá, nikdy pro ni nebude těžké pro vás něco udělat, ale bude od vás vyžadovat totéž. Je uzavřená a neukazuje své slabé stránky, ale o všech vašich slabostech už ví dlouho. Může být také nepříjemná, zvláště když se jí něco nelíbí. Pokud vás miluje, budete v ní mít velkou přítelkyni a podporu, ale pokud má něco proti vám, váš vztah se může velmi snadno proměnit ve skutečné bojiště.

 

Střelec – Veselá a plná energie

Je to rozená optimistka. Její hravé tempo a neúnavnost vám někdy mohou jít na nervy, ale odzbrojí vás svou vynalézavostí a inteligencí. Neexistuje téměř žádná situace, kterou by neuměla vyřešit. V mnoha ohledech bude vaší pravou rukou, zaskočí, když na něco nemáte čas a nikdy si nebude stěžovat, že je unavená. Ale také vyžaduje hodně na oplátku, a to je vaše pozornost a porozumění. Je trochu netrpělivá a náhlá, může nosit čerstvé drby po okolí, ale nikdy se s ní nebudete nudit. Je hlavním bavičem na rodinných setkáních a plná pěkných plánů pro vás a vašeho partnera, ale za předpokladu, že ji posloucháte. Pokud se vám nelíbí její rada a příliš mnoho znalostí o vašem rodinném životě, dejte jí vědět.

 

Kozoroh – Je upřímná a nerada je obklopena

Nenechte se zmást jejím chladným a odměřeným chováním – pod takovým brněním se skrývá žena s velkým srdcem. Možná není supermoderní tchyně, ale zase se drží tradičních a morálních hodnot. Je těžké ji ovlivnit a změnit, takže se o to ani nepokoušejte. Nechte ji žít tak, jako předtím. Je velmi upřímná a nerada je obklopena neupřímnými lidmi – to, co jí nevyhovuje, řekne do tváře, nikdy za zády. Je spolehlivá, určitě vás nezklame ani se k vám neotočí zády a ráda vám poradí chytře, moudře. Budete potěšeni její pracovitostí, praktičností a úžasným smyslem pro organizaci. Ale ráda nahlédne do vašeho života, vašich financí a výdajů, protože je od přírody skromná, bude to očekávat i od vás.

 

Vodnář – Získá si všechny vaše přátele

Tchyně tohoto znamení vás okouzlí svou originalitou a vtipem. Bude mluvit otevřeně a bude diskutovat o všech životních tématech a problémech s takovým nadhledem a pokročilým myšlením, že budete ohromeni. Nebude si stěžovat, pokud špatně vaříte nebo je v domě nepořádek, a nebude mít nic ani proti vašim přátelům. Navíc si je získá svou společenskou schopností a moderním světonázorem, takže nakonec bude hlavní ve vaší společnosti. Bude s vámi zacházet stejně, jako zachází se svým synem nebo dcerou, a to beze změny. Miluje svou svobodu a okamžiky samoty, takže pokud se náhle odebere do svého pokoje, nerušte ji. Dejte jí svobodu být tím, kým je, nesnažte se ji měnit a stanete se velkými přáteli.

 

Ryby – Stále opravuje své děti

Bude vás držet jako kapku vody v dlani, bude se o vás starat a hýčkat vás na každém kroku. Je jemná a soucitná, udělá cokoli, aby vám usnadnila život. Obejme vás, jako byste byli jejím dítětem, bude se o vás starat a všemožně vás potěší. Někdy si všimnete, že je smutná a náladová, a bude vám vděčná, pokud prokážete pochopení pro její časté změny nálady. Je v ní tolik lásky a péče, že všichni kolem ní musí cítit tu zvláštní energii, kterou vyzařuje. Co vám ale může vadit, je její silné pouto s jejím synem nebo dcerou, takže může nevědomě pokračovat v řízení jejich životů. Budete s tím muset skoncovat, i kdybyste měli být hrubí.


zdroj: 24sata

Jaká je vaše tchyně? Napište nám do komentářů, zda tento horoskop sedí i na tu vaši…

 

Copyright © 2020–2023 anipiip.com | Designed by Webycrea & Comkli.com