Dcera Michaela Jacksona vydala první debutový singl

Dcera Michaela Jacksona Paris
zdroj: ET

Dcera Michaela Jacksona Paris: „Pomáhá to léčit mé trauma“

 

Dcera MICHAELA JACKSONA vydala svůj debutový sólový singl a video. Paris Jackson právě oznámila, že své první album Wilted vydá letos 13. listopadu. Tento týden vyšel singl Let Down …

 

Co by si MJ myslel o její hudbě, a co jí řekl, když byla ještě dítě …

V nedávném rozhovoru pro Good Morning America si Paris vzpomněla, co by její otec řekl o kterémkoli z jejích dětských snů.

„Bez ohledu na to, o co jsme se zajímali … v jednu chvíli jsem chtěla být astronautem … on by řekl: ‚Udělej to! Udělej to! Vzdělávej se co nejvíce a jdi si za tím, v každém ohledu života,“ vzpomínala.


 

 

Paris Jackson je jedinou dcerou popové ikony a má dva bratry. Matka Rowe se s Michaelem rozvedla rok poté, co se Paris narodila, a děti byly svěřeny do plné péče otce. Když ale popový král 25. června 2009 náhle zemřel, Paris bylo teprve 11 let. Výchovu dětí převzala jeho matka Katherine Jackson.

Paris Jackson právě oznámila, že své první album Wilted vydá letos 13. listopadu. Tento týden vyšel singl Let Down doprovázený krásným videem. Začínající superstar je 22 let. Přesto jako malá dívka snila o tom, že bude dělat hudbu jako neuvěřitelné domácí video Michaela a jeho dětí. Níže si můžete prohlédnout video Let It Go.


Paris Jackson zpívá svou píseň naživo, sestřih a texty přidal Ebony Pegasus, pocta Michaelovi Jacksonovi a jeho třem dětem, Paris, Prince a Biji

Copyright © 2020–2023 anipiip.com | Designed by Webycrea & Comkli.com